advocatuur   

 

“… and this is battle. And battle is a highly fluid situation.”
MODERNE ADVOCATUUR, JURIDISCHE KWALITEIT, PERFORMANCE
 

tinc_wetboeken

CAPITAL

tinc

contact

tinc

Correspondentieadres

Postbus 195
3240 AD Middelharnis

 

Bezoekadres
Oudelandsedijk 24
3241 LL Middelharnis


T +31 187-712032
F +31 187-712033
M +31 6-13617819


E-mail
TINC@iTINC.nl

Website
www.iTINC.nl

Telefonisch bereikbaar elke werkdag
van 09.00 tot 17.00

INTELLECTUAL AND HUMAN CAPITAL

Geld is de ziel van de economie. Dat is waar het in de kapitalistische wereld om draait. TINC is een advocatenkantoor, gericht op de bescherming van uw kapitaal. Gedacht wordt daarbij met nadruk niet alleen aan de conventionele zaken van materiële aard. Intellectual and human capital is evenzeer in geld waardeerbaar en verdient  juridische aandacht. TINC beschermt het kapitaal van zowel rechtspersonen als natuurlijke personen.

Uw persoonlijke kapitaal bent u (onder meer) zelf. In de complexiteit van alle dag speelt de juridische dienstverlening een steeds grotere rol. Waar de macht van de geestelijkheid is afgenomen, is de juridisering van de maatschappij toegenomen. Het juridische facet is nauw verweven geraakt met het leven zoals wij dat kennen. Tegen wil en dank behoeft u niet alleen fysieke en psychische bescherming, maar ook juridische. TINC weet zich juridisch betrokken. Haar pragmatische werkwijze zorgt voor creatieve oplossingen, waarbij kansen worden benut en risico’s worden geminimaliseerd. Voor TINC is ook de particuliere markt een belangrijke doelgroep.

Uiteraard wordt het kapitaal van uw onderneming evenmin uitsluitend gevormd door stoffelijke zaken, daarmee creëert u geen goodwill. Uw personeel vormt bijvoorbeeld net zo goed kapitaal. De mensen van de werkvloer zijn tenslotte degenen die het moeten doen. U investeert in uw team, uw werknemers vertegenwoordigen waarde. Capital on legs. In het verlengde daarvan vormen ook uw ideeën, de voortbrengselen van de geest, uw kapitaal. TINC is uw baken en strijdt voor uw know-how. Dat doet zij op verschillende terreinen. De skills vindt u elders op deze website.